Wednesday, 1 June 2011

kisah kelentit Nurin

aku dah tau dah tektik nurin, kalau dia macam nak jumpe aku je, dia akan ms aku ckp rase mcm nak balik kg. lepas 2 hari kejadian kat club tu, aku takde hubungi dia, hari ke-3 dia sms aku bgtau pasal nak balik kg tu. aku pun ajak dia keluar pegi club lagi.

malam tu aku ckp kat wife aku aku nak lepak dgn geng2 Rafi. aku buat2 tanya wie aku nak ikut tak? dah tentu la wife aku tak nak sebab dia malas nak join geng2 Rafi tu kuat mabuk dan perangai huru hara tak behave dan memalukan. so, malam tu aku lepas la keluarga berpoya2 dengan Nurin hehehe...

Nurin pakai dress, tapi disarung dengan cardigan. aku dah senyum2 dalam hati. aku dah agak dh Nurin akan membuka ruang untuk aku sentuh2 dia. tapi aku tetap bersikap cool dan pura2 suci. malam tu seperti yg dijangka, mmg aku romen2 dgn Nurin kat club. menari dan bergomol, berkepit2 dan berpeluk2. kalau line clear mmg aku dah check in dah, tapi teringat kat wife aku, tak logik pulak kalau aku lepak dgn Rafi sampai tak balik.

malam tu dlm kereta, sempat jugak aku bite breast Nurin, romen2 dan dapat la masuk kan tangan aku dalam spender dia. dia punye tembam tu mmg buat aku geram la. bile sentuh tu, licin je. jari aku pun kerap tergelincir ke lubang sempit (sempit sebab dia duduk dan dapat kangkang sikit je) dalam kereta nak luas camne kan hehehe... dpt jugak la aku gentel2 kelentit dia. breast dia memang bengkak, puting timbul sebab stim sgt agaknye. sampai situ jelah perbuatan kami malam tu. takde port. nak check in takut terlajak sampai pagi pulak.

No comments:

Post a Comment

Post a Comment