Saturday, 11 June 2011

tunang orang!

kali ni aku nak citer psl sorang awek ni. dia ni  tunang kawan aku. tapi aku tak main dgn dia la. tak tau la plak kalau dimasa akan datang hehe. awek ni nama dia Erin. Erin ni mmg kawan2 aku jugak la. dia kwn dgn wife aku, tapi bukan kwn2 rapat yg kerap lepak sama2 sebab wife aku lebih byk luangkan masa dgn geng2 lessy dia je. Erin ni kire kawan2 pompuan biase la. sebelum kawen lagi kami dah kenal. mase dia bawak Fauzi (tunang Erin) jumpa/kenalkan kat kami, baru la aku start kenal2 dgn Fauzi ni. lama jugak kami berkawan dalam 4-5 tahun jugak la. Erin ni mcm suke kat aku, ade la diahint2 tapi aku tak nak ambik port sebab aku kenal tunang dia tu, dah kawan lama, tak sedap la makan kawan punye.

Erin ni memang suke gatal2 dgn aku. tunang dia pun perasan, tapi tunang dia mcm tak ambik port sangat la sebab dia yakin yg aku tak kan sapu tunang dia tu walaupun tunang diamenggatal sebab aku dah kawen dan wife aku pulak kawan diorg jugak.

tapi sejak aku rapat dengan Nurin ni aku kerap keluar2 dengan Nurin. satu hari tu aku terkantoi dgn Erin ni mase aku tgh jalan pimpin tangan dgn Nurin kat sidewalk area lot10 bukit bintang. aku yakin yg Erin tak ckp kat wife aku sebab dah 2-3 kali lepak berempat dgn wife aku, Erin dan Fauzi, takde plak ade tanda2 Erin dah kantoikan benda tu dgn wife aku. tapi sejak dia nampak aku dgn Nurin hari tu, dia mcm hint2 kat aku, usik2 aku dgn bahasa kotor2.

sampai satu hari tu aku rase tak sedap hati sebab Fauzi ade ckp kat aku 'Erin ni sikit2 nak bandingkan aku dgn kau. kau ajar la aku ilmu kau'. aku tak pasti Fauzi betul2 ikhlas dgn kata2 dia atau dia sebenarnya perli aku. tapi mmg dah kronik la Erin tu. dia mmg selalu puji2 aku depan tunang dia tu, kadang2 dpn wife aku pun dia benda yg bukan2. contoh2 ayat dia macam :

1. nak blk awal tu mesti laki service baek, tgk hezry pun dah tau service dia mcm mana...
2. kn best kalau dh kawen mcm korg, dpt pulak yg mcm hezry hehehe
3. ai shopping spender je (sambil pandang beg audrey) spender kite tak belikan ke? bra size 36 hehehe
4. makin sexy kau fira (pandang bontot wife aku) mesti sedap hezry tenggek kan
5. sweetnye (nampak aku kiss pipi wife aku) nak jugak boleh? hehehe...
6. (kalau nampak awek tetek besar, dia akan bisik kat aku) mane besar ngan kite punye?
7. kau rase kau punye ade mcm dia punye tak hezry? (sambil pandang mamat negro nala)

ayat2 yg lebih kurang mcm tu la. dia mcm suke nak gatal2 dgn aku pastu nak suruh aku tgk dia punye la kirenye. aku faham ape dia nak, tu kalau aku cucuk sikit je mesti masuk jarum, gerenti kangkang punye. tapi sbb member2, aku malas nak panjang cerita.

nanti sambung bab lebih2 pulak...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment