Tuesday, 3 May 2011

malam pertama aku dan ayu :-)

pagi ahad 1 may tu aku ambik ayu kat cheras pukul 11 pagi lepas zila datang ambik wife aku, fira kat rumah kami.aku bawak ayu brunch (breakfast + lunch) kat curve, lepas tu kami tgk wayang kat cineleisure tempat mula2 aku gosok2 tangan nurul dulu. tiba2 teringat pulak kat nurul. tah mane agaknye budak tu sekarang. dalam pawagam takde ape2 berlaku cuma pegang2 tangan je. lepas tu aku bawak ayu jalan2 kat curve shopping2 sikit, aku belikan dia dress pendek kat guess nak suruh dia pakai malam tu aku ckp nak ajak dia pegi club. dia ikut je. aku saje belikan dia baju mcm tu sebab dia tak penah pakai skirt, asyik pakai seluar jeans je, nak korek pun susah hehehe... penah la jugak aku tgk dia pakai skirt, itupun skirt elianto, tapi tak nampak seksi sebab dia pakai stoking panjang warna hitam.

lepas shopping, kami karaoke kat redbox, sempat la meraba2 dan lovebite sikit tetek dia, tapi tak lebih2 sgt sebab ade cctv walaupun cahaya suram dan takde org kacau. lepas tu aku ajak ayu balik rumah aku nak salin baju sebab malam tu nak pegi club. ayu ikut je. ayu tak tau pun yg aku dah kahwin. dia ingatkan kakak cantik (fira) tu gf aku.

sampai kat rumah, aku ajak ayu mandi sama2. ayu ikut je. dia pun dah syok kat aku dan kerap jugak merengek2 rindu ajak keluar. bila dah keluar tu, ringan2 dan masah2 la sikit, dapat gosok2 dan kolom2 konek aku pun dah memadai bagi dia sebab dia memang belum rasa kehebatan konek yg boleh menggiankan setiap gadis tu hehehe...

aku mandi dengan ayu. aku romen dia cukup2 siap jilat2 pussy dia bawah shower lagi. bile aku nak try jolok2 pakai jari dia cakap sakit. lepas mandi2 romen2 dalam bilik air, kami kee katil dalam keadaan bogel. ayu terbalikkan frame kakak cantik atas meja solek 'takut nak tgk kakak cantik' ayu senyum.

ayu : abang tinggal serumah dgn kakak cantik ke?
aku : fira lah nama dia
ayu : kak fira ni cantiklah. breast dia besar
aku : breast ayu pun best.

aku jilat2 dan isap breast ayu. ayu senyum. ayu gosok2 pussy dia yg dah basah tu mase aku sibuk menjilat, isap dan meramas breast dia.

ayu : abang main dgn kak fira?
aku : mesti la, kan abang share katil ni dgn dia

aku ketawa. ayu senyum.

aku : ayu ambik kan jam abg dalam toilet jap, abg isap rokok dulu

ayu ikut je arahan aku. aku cepat2 on camera tepi rak buku mase ayu pegi toilet ambik jam aku.

ayu : kak fira sakit tak mase abang buat dia?
aku : mula2 je sakit sikit, lepas tu sedap
ayu : ye ke? tapi sakit la... ayu tak nak, ayu suke macam ni je, best...
aku : kalau masuk lagi best tau
ayu : tak nak lah abang... sakit la. pakai jari pun sakit
aku : ayu try la dulu, sedap, abg tak tipu...
ayu : tak naklah, nanti bakal suami ayu tau, ayu takde dara, abang mesti nak kahwin dgn kak fira kan?
aku : ayu nak kahwin dgn abang ke?

ayu senyum. aku terus romen2 ayu. sedut2 leher dia, jilat2 buah dada dia. dia sambung balik gosok pussy dia.

aku : come, abg bagi ayu rase sedap
ayu : takut. nanti sakit...
aku : abang tak masuk, aku kasi rasa benda lain dulu.

aku baringkan ayu. aku kangkang dia, aku jilat pussy basah dia sambil kenyit mata kat camera. ayu baring ramas2 buah dada dia sambil mengerang sedap. aku jolok lidah aku kat lubang ayu. ayu jerit sikit tapi dia terus mengerang. aku msuk lagi lidah aku sikit2 keluar masuk, lepas tu aku tanye dia sedap tak? dia jawab hmmmm... suara dia lentok habis penuh syahdu....

aku bangun melutut atas katil. aku kangkangkan ayu luas2. aku gosok2 kepala konek aku kat permukaan lubang ayu. aku mengerang sedap. aku cuba masuk kepala konek aku perlahan2. ayu menesah sakit...

aku : ayu rileks... kangkang lua2, kembangkan lubang macam nak teran...

ayu diam. aku cuba jolok konek aku kedalam lubang yg basah tu. lepas masuk kepala, tapi ayu tarik keluar. 'sakit.. abanggggg...'

aku : ayu rileks... kite try lagi, ayu kembangkan lubang tu besar2...

ayu ikut arahan aku. bile kepala aku lepas masuk, dia kemut sikit sbab rasa sakit... aku pujuk2 ayu...

aku : ayu rileks je... pejam mata... feel... kembangkan lubang...

aku gosok2 lembut kelentit ayu, dan tekan masuk terus konek aku sampai habis. ayu mendesah kuat. aku hayun slow2 keluar masuk konek aku. ayu mengerang nikmat sambil ramas2 sendiri breast dia. mengerang sakit atau edap aku tak pasti... tapi lama2 aku henjut2 slow dan semakin rancak. aku tak buat laju2 sbb nak kontrol dia supaya rase sedap.... dia mengerang nikmat, buah dada dia bergoncang2... aku naik atas badan ayu sambil trus menghayun keluar masuk sorong konek aku ke lubang ayu. aku isap2 breast dia dan jilat2 leher dia. ayu mengerang manja. ayu paut leher aku dan melayan kucupan aku penuh nikmat. ayu sedit lidah aku dan gigit lebut bibir aku sambil mengerang kesedapan.

aku : ayu ok?

hanya kedengaran 'hmmmmm' dari mulut ayu. aku trus menggoncang. ayu mengucup bibir aku penuh nikmat.

aku : sedap tak sayang?

'hmmmmm' hanya itu yg kedengaran. ayu terus mengerang hilang kawalan. aku menggoncang laju sikit. ayu mula tak terkawal... suaranya berbunyi 'ahhhh.. ahhhhhhh...... ahhhhhh....' sesekali dia panggil aku 'abangggg... abangggg...' suara penuh manja... aku henjut ayu puas2...ayu terus mengerang dan mendesah2 kesedapan. pussy dia basah lencun.

aku pusingkan ayu, suruh dia tonggeng. dia ikut je. aku doggie ayu cukup2. aku mengerang nikmat. buah dada ayu bergoncang2, aku ramas2 buah dada ayu sambil terus menggoncang. aku telentangkan aku, aku naikkan sebelah kaki dia atas baju aku dan kangkangkan luas sebelah kaki lagi... aku henjut ayu lagi. ayu kesedpan mendesah dan panggil2 aku... 'abanggg.. abanggggg...' aku henjut ayu sambil usik2 kelentit bengkak ayu. aku terjerit2 kesedapan... hanya bunyi 'ahhhh..ahhhh..' dan 'abanggg... abangggg' yg keluar dari mulut dia. aku pacak dia cukup2 sampai dia tak berdaya. sampai pussy dia dah nak kering.... aku lajukan goncangan sbb dia mungkin dah kepuasan menerima tujahan 35 minit non-stop aku. aku pancut atas perut ayu.

ayu terlentang keletihan.

aku : puas?

ayu senyum. dan tertidur. aku bbm wife aku bgtu dia aku bawak ayu balik kongkek kat rumah.

fira : u tak dtg?
aku : ayu dah tidur
fira : oklah. have fun. i dgn zila. nite, sayang...

mungkin fira tk kisah sangat sbb dia bersama zila. dan mungkin fira tak kisah sebab bg dia pampers (ayu) ni bukan tast dia. aku biarkan ayu tidur sejam lebih. aku buat teh panas dan kejutkan ayu pukul 10 malam.

aku : sayang nak keluar tak ni?
ayu : ermmmmm....

ayu pejam mata peluk aku.

aku : bangun sayang, kita keluar.

ayu bukak mata.

ayu : kak fira nak balik ke?
aku : taklah. ayu taknak keluar ke? jom kite enjoy kat luar. dance... minum2...

ayu bangun masuk bilik air. lepas ayu mandi, aku bagi dia minum teh yg aku buat. kami bersiap2. ayu pakai baju yang aku belikan tadi. first time aku nampak ayu bergaya feminin. rambut panjang, lemah lembut, tetek besar, nampak lurah, seksi. love bite pun nampak sikit hehehe. tapi punggung dia tak boleh lawan wife aku punye lentik.

2 comments: